Vinurile noastre

  • Via Colțul Pietrei

   Via Colțul Pietrei

   Aceste vinuri provin de pe două parcele distincte ale viei noastre Colțul Pietrei, ascunsă pe o colină retrasă a Plaiul Viticol Năieni din Podgoria Dealu Mare. Cele 6,86 hectare cultivate cu Sauvignon Blanc şi 5,2 hectare plantate cu Syrah au fost izolate de restul viei datorită superiorității acestora. Această superioritate se datorează unei combinații de elemente precum solul, topografia, precipitațiile, lumina şi căldura soarelui, ce favorizează în mod deosebit cultivarea strugurilor Sauvignon Blanc şi Syrah în acest loc. ...
  • Via Marchizului

   Via Marchizului

   Via Marchizului este cultivată pe Plaiul Viticol Fințeşti în arealul care l-a convins pe Marchizul Piero Antinori să demareze proiectul din Podgoria Dealu Mare, fiind şi prima suprafață achiziționată. Cei 90 de ari cultivați cu Negru de Drăgăşani au fost separati de restul viei pentru a permite echipei noastre să acorde o atenție sporită acestui soi de struguri excepțional, lucru care a contribuit la obținerea unui vin de o calitate deosebită.
  • Cantvs Primvs

   Cantvs Primvs

   Lansat în 2009, Cantvs Primvs a fost primul vin creat de noi, de unde au rezultat numele vinului şi anul scris în cifre romane pe etichetă. Inițial, doar Cabernet Sauvignon a fost produs sub această marcă pe parcursul a trei recolte consecutive: 2007, 2008 şi 2009. Concentrate, unice, elegante şi sofisticate, vinurile au demonstrat nivelul de excelență pe care România poate să îl atingă. De curând, cea mai bună Fetească Neagră a noastră s-a alăturat originalului, cu intenția de a arăta lumii întregi calitățile deosebi ...
  • Viile Metamorfosis

   Viile Metamorfosis

   Gama Viile Metamorfosis oferă o selecție generoasă de soiuri internaționale și autohtone, un exemplu superb de struguri ce prosperă în viile noastre din Dealu Mare, puşi în valoare fie ca şi soi pur sau în asamblaje. Stilul vinurilor pune accentul pe caracterul soiurilor de struguri iar maturarea în butoaie de stejar, de capacitate mică sau mare, a fost folosită doar la vinurile roşii şi doar pentru a aduce un plus de complexitate şi eleganță.
  • Fluturi

   Fluturi

   Cele două vinuri din gama Fluturi reprezintă cea mai sinceră expresie a soiurilor de struguri din care sunt produse. Din dorința de a le păstra aromele primare, atât Feteasca Regală cât şi Merlot-ul au fost fermentate şi păstrate până la îmbuteliere doar în cisterne de inox prevăzute cu sisteme de control al temperaturii. Prospețimea şi fructuozitatea care le caracterizează trădează tinerețea acestora şi le face uşor de băut ca şi aperitive sau la mesele de zi cu zi, fiind totodată, extrem de accesibile.