Argint și Bronz la „The Global Cabernet Sauvignon Masters 2015”

Argint și Bronz la „The Global Cabernet Sauvignon Masters 2015”

 

Vinurile Viile Metamorfosis au fost premiate la competiția „The Global Cabernet Sauvignon Masters” organizată in Marea Britanie de către reputata revistă de specialitate The Drinks Business.

 

 

Viile Metamorfosis Cabernet Sauvignon 2012 a obținut Medalia de Bronz iar vinului Cantvs Primvs Cabernet Sauvignon 2009 i-a fost acordată Medalia de Argint.

Spre deosebire de alte competiții internaționale, la The Global Masters  vinurile sunt jurizate pe soiuri de struguri şi nu se ține cont de proveniența acestora.  Rezultatele nu sunt, astfel, influențate de prejudecăți inevitabile ce pot apărea chiar şi la cei mai profesionişti degustători. Obiectivul urmărit este să permită tuturor vinurilor să fie evaluate în condiții de concurență echitabile, indiferent de țara lor de origine. Vinurile sunt degustate în orb iar din juriul internațional fac parte unii dintre cei mai apreciați Maeştrii ai Vinului şi Somelieri.

Succesul acestei formule este confirmat de rezultate. În timp ce o serie de nume celebre din regiunile renumite îşi confirmă bazele solide ale reputației, clasamentul medalliilor dezvăluie, de asemenea, unele „pietre prețioase” ascunse.