Confidențialitate

Vitis Metamorfosis se angajează să vă respecte și să vă protejeze confidențialitatea. Noi nu vindem informații personale despre clienții noștri. Orice informații colectate despre dumneavoastră în timp ce vă aflați pe site-ul nostru sunt păstrate strict confidențial și sunt numai pentru propria noastră utilizare. Dacă doriți să nu mai primiți mesaje de la noi, în orice moment, trebuie doar să ne contactați prin telefon sau e-mail.

Există posibilitatea de a încheia contracte cu terțe companii de marketing pentru a prezenta reclame în numele nostru pe Internet. Acestea pot colecta informații non-personale cu privire la vizitele dumneavoastră pe site-ul nostru și la interacțiunea cu produsele și serviciile noastre. Ele pot folosi, de asemenea, informații non-personale despre vizitele dumneavoastră pe acest site și pe alte site-uri pentru plasarea reclamelor la bunuri și servicii. Aceste reclame pot fi plasate pe alte site-uri pe care le vizitați. Informațiile anonime sunt colectate prin utilizarea de tehnologii, cum ar fi Cookies și Web Beacons, care sunt standard în industrie. Nu sunt colectate informații de identificare personală în cadrul acestui proces .

Puteți opta pentru neutilizarea informațiilor dumneavoastră în scopuri publicitare adaptate. Pentru a afla mai multe despre utilizarea acestor informații sau pentru a alege să nu fie utilizate aceste informații de către partenerul nostru terț de publicitate, vă rugăm să vizitați Network Advertising Initiative. Dacă vă ștergeți cookie-urile, folosiți un alt browser, sau cumpărați un calculator nou, va trebui să vă reînoiți opțiunea dumneavoastră de neparticipare, făcând clic pe acest link: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp  

Pentru a ne contacta prin e-mail: office@vitis-metamorfosis.com sau sunați la 0040 740 253733. 

Vă mulțumim pentru interesul acordat.