Oamenii

Vitis Metamorfosis s-a nascut din munca unor oameni pasionati si, mai ales, neobositi. Ei reprezinta sufletul companiei: profesionisti a caror viziune se regaseste in fiecare sticla de vin. Experienta lui Giancorrado Ulrich, expertiza deosebita a Familiei Antinori si maiestria lui Fiorenzo Rista reprezinta doar temelia Vitis Metamorfosis. Toti cei care fac parte din echipa noastra, initiatori si angajati deopotriva, dau, in fiecare zi, energia necesara pentru ca proiectul sa creasca. Iar forta lor face, la sfarsitul zilei, ca eforturile noastre sa conteze. 

 

Giancorrado Ulrich, Dirijorul Vitis MetamorfosisGiancorrado Ulrich

Giancorrado Ulrich este presedintele Vitis Metamorfosis, o companie in potentialul careia a crezut din momentul in care a ajuns pentru prima data in Romania, in 2001.  Impresionat de calitatea vinurilor locale, i-a convins de acest lucru pe Marchizul Antinori si pe John Halewood si l-a cooptat pe oenologul Fiorenzo Rista, acestia urmand sa se implice activ in dezvoltarea companiei. In cadrul Vitis Metamorfosis, Giancorrado Ulrich se concentreaza pe construirea unui brand de vinuri premium, sustenabile, care sa iasa in evidenta prin calitatea produsului finit si prin modul in care a fost obtinut.

 

 

Fiorenzo Rista

Fiorenzo Rista, povestea unui artizan al vinului

Fiorenzo Rista este oenologul Vitis Metamorfosis. El este cel care ingrijeste de fiecarui vin, astfel incat aromele sa fie cat mai placute si armonioase. Cu experienta de peste 25 de ani in domeniu, acumulata in Italia si in Romania, Fiorenzo a decis sa investeasca intr-o podgorie proprie in Dealu Mare, convins fiind ca aici pot lua nastere unele dintre cele mai bune vinuri romanesti. In cadrul Vitis Metamorfosis, a ales sa creeze vinuri care sa reflecte specificul local, combinate cu noi stiluri care sa revitalizeze vinurile locale. Iar toate acestea s-au impletit perfect in sticlele care poarta eticheta Vitis Metamorfosis. Recunoasterea acestui lucru nu a intarziat sa apara – recent, vinul Cantvs Primvs Cabernet Sauvignon 2009, a primit Medalia de Aur la Premiile de Excelenta vinul.ro.

 

Lucretia Samoila

Lucreţia Samoilă, sufletul viilor Metamorfosis

Lucreţia s-a născut şi a crescut printre vii, în inima Podgoriei Dealu Mare, la Săhăteni. Împărtăşind pasiunea pentru vinuri nobile a soţului său, Fiorenzo Rista, Lucreţia a fost parte a poveştii Vitis Metamorfosis încă de la început. Acum, ea coordonează personalul care se ocupă de vii şi este, în fiecare zi, un sprijin de neclintit pentru întreaga sa echipă.